Lázeňská dovolená (7 nocí) - Hotel Metropol***, Františkovy lázně - Lázně a termální lázně

Hotel Metropol***, Františkovy lázně

KONTAKTNÍ INFORMACE

Logo CK SLAN tour

Web termalni-lazne.info provozuje SLAN tour s.r.o.

tel.: (+ 420) 312522702
mob.: (+ 420) 604255018
e-mail: info@slantour.cz
web: www.slantour.cz

kompletní kontakty
OBJEDNÁVKA

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně -
Světově proslulé Františkovy Lázně, součást tzv. lázeňského trojúhelníku v západních Čechách, byly založeny na podnět chebského občana a městského lékaře dr. Bernharda Adlera. Současná balneologická léčba je postavena na tradičních, vědecky ověřených léčebných metodách.

ZAMĚŘENÍ LÁZNÍ

  • Srdeční choroby
  • Nemoci pohybového ústrojí
  • Ženské nemoci

POPIS A POLOHA

Týdenní pobyt s polopenzí, procedurami a vstupem do Aquafora.

Historický hotel Metrolo*** s jedinečnou architekturou si oblíbíte nejen pro nezaměnitelný styl interiérů, usměvavý personál a možnost parkování na vlastním hotelovém parkovišti. Skrytým pokladem je jeho poloha - na příjemně klidném místě tak trošku v ústraní, a přitom jen kousíček od centra města, kam vás dovede oblíbená Badsodenská promenáda vedoucí lázeňským parkem.
Součástí hotelu je vlastní léčebné oddělení se zkušenými lékaři a dalším odborným personálem, který vám bude neustále po ruce. Probíhá tu většina klasických procedur včetně slatinných zábalů, uhličitých koupelí a plynových injekcí, ale také masáže, parafínové zábaly, oxygenoterapie, magnetoterapie, lymfodrenáže i různé formy fyzioterapie.
K vybavení a službám hotelu patří mimo jiné léčebné oddělení, lékař, hotelová zahrada, knihovnička, internetový koutek, výtah, hlídané hotelové parkoviště, denní tisk, půjčovna nordic walking holí, praní a žehlení prádla, nabídka kulturních a výletních programů, možnost zapůjčení DVD přehrávače.

SLUŽBY A PŘÍPLATKY, termín: 04.05.2024 - 06.10.2024

Služby Kapacita Cena
osoba v pokoji Standard Volno 14750 Kč
osoba v pokoji Komfort Volno 15250 Kč
Příplatky Kapacita Cena
1- lůžkový pokoj Standard Volno 450 Kč
1- lůžkový pokoj Komfort Volno 750 Kč
obědy/pobyt Volno 2950 Kč
OBJEDNÁVKA POBYTU

UBYTOVÁNÍ, POKOJE

Pokoj Standard: 1- a 2- lůžkové pokoje s výhledem do Školní ulice nebo do zahrady. 
Základní vybavení pokojů: toaleta, sprchový kout, fén, hotelové ručníky a osušky, Wi-Fi připojení za poplatek (bezplatný internet je k dispozici na recepci), LCD TV se satelitními programy, mini lednice, trezor, telefon, župan (za poplatek).
Pokoj Komfort: 1- a 2- lůžkový pokoj nabízející výhled do přilehlého lázeňského parku, jehož promenáda vede přímo do centra Františkových Lázní. 
Základní vybavení pokojů: toaleta, sprchový kout, fén, hotelové ručníky a osušky, Wi-Fi připojení za poplatek (bezplatný internet je k dispozici na recepci), LCD TV se satelitními programy, mini lednice, trezor, telefon, župan (za poplatek).

STRAVOVÁNÍ

Polopenze. Snídaně a večeře podávané formou bufetu.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze
  • lékařská prohlídka
  • 1x procedura denně dle doporučení lékaře.
  • Neomezený vstup do Aquafora od pondělí do pátku.

U všech pobytů je zdarma vstup na taneční večer, kulturní akce se zvýhodněným vstupem nebo zcela zdarma dle aktuální sezónní nabídky.

Základní cena nezahrnuje

Na místě se hradí místní poplatek  50 Kč/den.

POZNÁMKY

Nástup na pobyt od 14:00 hod. Ukončení pobytu do 10:00 hod. Na místě se hradí místní poplatek 50 Kč/den. Cena parkování je 250 Kč/den (při pobytu na 1-6 nocí), 190 Kč/den (při pobytu na 7 a více nocí).